HomeNieuwsOpenbare vergadering met Kees van der Staaij

Openbare vergadering met Kees van der Staaij

Publicatiedatum: 11 nov. 2017

Openbare Debatavond

De Gemeentelijke Afdeling Zederik belegt op D.V. maandag 4 december 2017 een open bare avond met het thema 'Leven', Het thema wordt ingeleid door dhr. Van der Staaij. Ook gaat het over de vraag wat we in deze van het nieuwe kabinet kunnen verwachten.

Aansluitend is er een forumdiscussie met Kees van der Staaij, wethouder Arie Donker en Sara van den Dool, van NPV Zederik. Hier kunt u al uw vragen stellen. Debatleider is Kees Vermaat.

Aanvang 20.00 uur (inloop 19.45 uur)
Dorpshuis ‘De Schakel’, Raadhuisplein 1,  Leerbroek.

Een ieder is hartelijk welkom!

Deze openbare vergadering wordt belegd door de Gemeentelijke Afdeling Zederik in samenwerking met de PKV Leerbroek en de PKV Meerkerk e.o. Ook de leden van de kiesverenigingen van Leerdam en Vianen zijn voor deze avond speciaal uitgenodigd.

Tevens kan een ieder op deze avond kennismaken met onze lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuw te vormen gemeente Vijfheerenlanden.

Gezien de maatschappelijke relevantie van het thema zijn tevens de leden van de NPV uitgenodigd.

De SGP jongeren van de studievereniging Leerdam e.o. zijn deze avond ook in ons midden. Zij doen ook mee met de Mars voor het Leven, D.V. 9 december, en zullen van de gelegenheid gebruik maken om hier aandacht voor te vragen. 

 

Vijfheerenlanden

De beoogde  herindelingsdatum is 1 januari 2019. De gemeenteraadsverkiezingen zullen D.V. in november 2018 plaats vinden. De nu nog functionerende PKV’s  hebben besloten om per 1 januari 2019 op te gaan in één Plaatselijke Kiesvereniging Vijfheerenlanden. De ledenvergaderingen van de Plaatselijke Kiesverenigingen Leerbroek, Vianen en Meerkerk e.o. hebben inmiddels toe besloten.

 

Gezamenlijke ledenvergadering van de Plaatselijke Kiesverenigingen Leerdam, Leerbroek, Vianen en Meerkerk e.o.

Deze zal plaats vinden D.V. maandagavond 4 december, aanvang 19.30 uur, voorafgaand aan de openbare debatavond.  Deze vergadering, alleen voor leden, wordt gehouden in de kleine zaal van Dorpshuis  ‘De Schakel’, Raadhuisplein 1,  Leerbroek.